Presenttips

Presenttips när stressen faller på

Julklappar och presenter är för många ett stressmoment. Det leder till att man skjuter inköpet in i det sista, vilket förvärrar stressen än mer. För att undvika att stress uppstår är planering avgörande. Att komma på vad man ska köpa är dessvärre fortfarande lika svårt. Det finns inte några presenttips som är bättre än andra, allt handlar om vem som ska få presenten.

Många väljer att smita in i en presentbutik för att få presenttips av experter när tiden börjar bli knapp. På nätet hittar man exempelvis Bluebox samt Coolstuff. Presentbutiker har många roliga artiklar i sina sortiment och är därför ett utmärkt alternativ när fantasin sinar. Baksidan är däremot att presenten riskerar att bli opersonlig, vilket kan vara en nackdel om presenten är till en familjemedlem, nära vän eller ännu värre – partner.

Det bästa presenttips man kan ge är att ge något som personen ifråga behöver eller talat om tidigare, gärna något som han eller hon aldrig unnar sig. Ett annat presenttips är att ge något personligt som räcker under en längre tid, exempelvis en tidningsprenumeration eller en resa. Och ja, allt det här är lättare sagt än gjort. I skarpt läge låser det sig alltid – särskilt när man är stressad.

Coolstuff hjälper dig att hitta present när panik har uppstått. Genom att beskriva personen med Design, Retro, Festprisse, Globetrotter, Geek, Praktisk, Romantisk, Livsnjutare, Sportig, Teknisk, Mästerkock, Hungrig, Djurälskare samt Lekfull ger Coolstuff dig utmärkta presenttips som är baserade på dina val. Förhoppningsvis träffar Coolstuff och du rätt tillsammans.

Senaste åren har det blivit allt mer populärt att ge bort upplevelser. Det kan vara allt mellan action och äventyr, Relax och Spa, Weekend och övernattning, motorsport, mat och dryck, underhållning och middag samt djur och natur. För att det ska bli lyckat är det mer eller mindre ett krav att du känner personen utan och innan, annars riskerar det att sluta olyckligt.

Presenttips